KLANTEN: ONZE WERKWIJZE

We vinden het belangrijk om onze klanten goed te kennen en ons aanbod doelbewust te beperken tot de voertuigen die hen interesseren.
We werken OP MAAT VAN DE KLANT: wij verzenden geen massa-mailings met auto’s die voor u niet interessant zijn. We registreren voor elke klant welke voertuigen hij zoekt en brengen hem op de hoogte zodra we voertuigen aankopen die aan zijn criteria voldoen.
We kunnen transport tot bij U verzorgen en indien gewenst kunnen we de wagens hersteld – showroomklaar – aanleveren.

IK WIL OP DE HOOGTE GEHOUDEN VAN HET AANBOD VAN AUTOPRO.
Voorbehouden voor professionelen.

  Ik wil op de hoogte gehouden worden via email

  Ik ga akkoord met de registratie en de verwerking van deze gegevens in de geautomatiseerde bestanden van AutoPro. Ik ben akkoord met de privacy policy die vermeld is op deze website. Deze gegevens worden gebruikt om u in de toekomst op de hoogte te houden van onze aanbiedingen. Indien u deze mails niet meer wenst te ontvangen kan u zich uitschrijven onderaan één van deze mails.

  BETROUWBARE PARTNER

  UITGEBREID NETWERK

  KWALITEITSVOLLE AUTO’S

  COMPETITIEVE PRIJZEN

  ONS AANBOD:

  We bieden enkel voertuigen aan die we effectief aangekocht of besteld hebben en waarvan het verleden bekend is. Hiervoor werken we samen met betrouwbare partners.

  ONZE PRIJZEN:

  Alvorens voertuigen aan te bieden bekijken we de haalbaarheid van de verkoopprijzen op de markt, zodat onze klant steeds de mogelijkheid heeft om de marge te verwezenlijken die hij nodig heeft.
  UW WINSTMARGE IS ONZE JOB!

  Reinaut Peeters

  Wouter Rillaerts

  Yann Van Hoecke

  Purchase – Sales

  yann@autopro.be
  +32 485 52 39 67

  Reinaut Peeters

  Wouter Rillaerts

  Yann Van Hoecke

  Purchase – Sales

  yann@autopro.be
  +32 485 52 39 67