LEVERANCIERS: ONZE WERKWIJZE

We hebben een sterk en uitgebreid Europees netwerk van retailers die constant op zoek zijn naar een kwalitatief aanbod. Aan hen verkopen we pakketten wagens in grote en kleinere aantallen, en zelfs per stuk. We verzorgen ook de aankopen voor een aanzienlijk aantal voornamelijk Belgische klanten die om diverse redenen zelf niet in het buitenland willen aankopen.
Daarom zijn we permanent op zoek naar betrouwbare langetermijnleveranciers van partijen kwalitatieve nieuwe of jonge gebruikte auto’s en lichte vrachtwagens.
We houden maximaal rekening met de wensen van de leveranciers wat betreft de distributie van hun wagens. Dat we DISCREET verkopen en/of bepaalde regio’s vermijden op vraag van de leverancier, dat spreekt voor zich. We kunnen grotere loten aan en werken flexibel en snel.

Aanmelden als partner-leverancier?

  Ik ga akkoord met de registratie en de verwerking van deze gegevens in de geautomatiseerde bestanden van AutoPro. Ik ben akkoord met de privacy policy die vermeld is op deze website. Deze gegevens worden gebruikt om u in de toekomst op de hoogte te houden van onze aanbiedingen. Indien u deze mails niet meer wenst te ontvangen kan u zich uitschrijven onderaan één van deze mails.

  MEER DAN 22 JAAR ERVARING IN DE CARTRADING SECTOR RESULTEERT VANDAAG IN:

  Een uitgebreid netwerk van betrouwbare leveranciers en klanten.

  Een goede kennis van de noden en sterktes van onze klanten EN DISCRETIE.

  De mogelijkheid om kleine en grotere partijen voertuigen op een discrete manier aan de juiste klant aan te bieden.

  Een aanbod van wagens afkomstig van over heel Europa, die we kunnen aanbieden aan klanten die zelf niet in grotere aantallen wensen aan te kopen.

  Reinaut Peeters

  Wouter Rillaerts

  Yann Van Hoecke

  Purchase – Sales

  yann@autopro.be
  +32 485 52 39 67

  Reinaut Peeters

  Wouter Rillaerts

  Yann Van Hoecke

  Purchase – Sales

  yann@autopro.be
  +32 485 52 39 67